EndWarts® PEN bij kinderen jonger dan 4 jaar

EndWarts® PEN bij kinderen jonger dan 4 jaar

EndWarts® PEN is een doeltreffende antiwrattenbehandeling die kan gebruikt worden voor het hele gezin, ook bij kinderen. Raadpleeg altijd een huisarts of kinderarts voor u er een kind jonger dan 4 jaar mee behandelt. Gewone wratten worden soms immers verward met andere vaak voorkomende virusinfecties zoals bijvoorbeeld waterwratten.

Het product moet bij kinderen altijd aangebracht worden door een volwassene. EndWarts® PEN is een bijtende oplossing waar voorzichtig mee omgesprongen moet worden. Volg de gebruiksaanwijzing nauwgezet en vermijd contact met de huid rond de wrat. Indien correct gebruikt doet de behandeling met EndWarts PEN geen pijn.
U kunt hier de volledige gebruiksaanwijzing downloaden

Gebruiksaanwijzing

Kleine kinderen hebben een zachte, dunne huid. Daarom moet men de dosis EndWarts® PEN aanpassen voor kinderen jonger dan 4 jaar door het tipje van de pen slechts één keer tegen de wrat aan te drukken en de behandeling minder vaak te herhalen.

1.Verwijder de kindveilige dop

2.Houd het tipje van de pen gedurende een seconde zachtjes tegen de wrat gedrukt. Herhaal dit één keer

Klaar! Herhaal deze behandeling één keer per week tot de wrat volledig verdwenen is.

Het mierenzuur in de EndWarts® PEN dringt onmiddellijk in de huid. De handen mogen dus gewassen worden na de behandeling als het kind de neiging heeft de behandelde vinger(s) in zijn mond te steken.

Als de behandeling een brandend of prikkend gevoel veroorzaakt, spoel de wrat dan af met water. De EndWarts® PEN-oplossing is dan al geabsorbeerd. 

Bij kinderen verdwijnen wratten doorgaans na 2 à 3 behandelingen. 

Bewaar de applicatorpen te allen tijde uit het zicht en buiten het bereik van kinderen!

EndwartsPen

EndWarts® PEN – Een doeltreffende oplossing

EndWarts® is een doeltreffende oplossing om zelf wratten op handen, voeten ellebogen en knieën te verwijderen.

Meer lezen over EndWarts® Pen

Waar kan ik EndWarts® PEN kopen?

EndWarts® PEN is verkrijgbaar bij uw apotheker.

Mylan

Je gaat weg Endwarts.be

Als u op "Doorgaan" klikt, laat deze Mylani-website dan over aan een website van derden die als enige verantwoordelijk is voor de inhoud ervan.