Wat is EndWarts<sup>®</sup> PEN?

Wat is EndWarts® PEN?

Doeltreffende behandeling voor het verwijderen van wratten

EndWarts® PEN is een exclusieve en doeltreffende wrattenbehandeling die u in slechts enkele seconden kunt aanbrengen. Het hele gezin kan EndWarts® PEN gebruiken om wratten op handen, voeten, ellebogen en knieën te verwijderen. 

De handige penapplicator bevat een krachtige mierenzuuroplossing voor een snelle en makkelijke behandeling van wratten. Het mierenzuur in de pen dringt in de wrat door en droogt haar uit, waardoor het lichaam haar zachtjes afstoot. 

De pen bevat genoeg mierenzuur voor ongeveer 30 behandelingen. Aangezien virussen niet kunnen overleven in de oplossing, kunnen meerdere gezinsleden dezelfde pen gebruiken. Als u echter twee of meer wratten heeft, die behandeld moeten worden, heeft het geen zin de pen te delen.

Krachtig tegen wratten

Indien correct gebruikt, veroorzaakt EndWarts® PEN geen infecties, pijn of littekens. Omdat de pen ook op dunne huid gebruikt kan worden, is ze geschikt voor kleine kinderen. Gebruik voor wratten op dunne huid, bijvoorbeeld bij kinderen of op de rug van de hand, minder product en breng het minder vaak aan.

EndWarts® PEN kan ook gebruikt worden door diabetici, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Deze behandeling is ook geschikt om meerdere wratten tegelijk te behandelen.

In verscheidene klinische onderzoeken is aangetoond dat mierenzuur, het werkzame bestanddeel van EndWarts® PEN, bijzonder doeltreffend is tegen wratten. In een van deze onderzoeken1, waren de wratten bij 9 van de 10 deelnemers verdwenen na maximaal 12 behandelingen met mierenzuur. Gemiddeld verdwenen de wratten na 4 à 5 behandelingen.

Snel en makkelijk – slechts één behandeling per week!

De ergonomische EndWarts® PEN is speciaal ontworpen om wratten eenvoudig en met grote precisie te verwijderen. De applicator geeft automatisch de juiste dosis vrij wanneer u het tipje tegen de wrat drukt. Het gebruik van EndWarts® PEN neemt slechts enkele seconden per week in beslag: de behandeling zorgt niet voor bijkomende stress en u hoeft uw bezigheden er niet voor te onderbreken. 

Zo gebruikt u EndWarts® PEN:

1.Verwijder de kindveilige dop.
Om EndWarts® PEN te openen, draai de dop totdat de oranje strip op de pen in lijn is met de kleine holte op de dop. Eenmaal in lijn, kan de dop veilig van de pen getrokken worden.

2.Houd het tipje van de pen gedurende een seconde zachtjes tegen de wrat gedrukt. Herhaal dit één keer

Klaar! Herhaal deze behandeling één keer per week tot de wrat volledig verdwenen is.

Omdat EndWarts® PEN onmiddellijk door de wrat geabsorbeerd wordt, kunt u direct na het aanbrengen sokken aantrekken of gaan zwemmen. De oplossing laat geen sporen na op de huid. 

Bewaar de penapplicator te allen tijde uit het zicht en buiten het bereik van kinderen!

Lees voor u EndWarts® PEN gebruikt hier de volledige gebruiksaanwijzing.

Over mierenzuur

Mierenzuur is een antiseptisch, biologisch afbreekbaar organisch zuur. Het is kleurloos maar heeft een sterke, irriterende geur. Het is een bijtend zuur dat vaak in wrattenbehandelingen gebruikt wordt omdat het de wratten aan de wortel uitdroogt. In de natuur komt mierenzuur in hoge concentraties voor in brandnetels. Het dankt zijn naam aan de mieren, die mierenzuur spuiten wanneer ze zich bedreigd voelen. Als u bijvoorbeeld een wondje op uw hand heeft en uw hand in een mierennest steekt, zult u het zuur in de wonde voelen branden. 

Mierenzuur wordt gebruikt voor uiteenlopende toepassingen. In de farmaceutische industrie wordt het onder andere gebruikt voor de productie van insuline. Daarnaast is het een ingrediënt van verschillende verzachtende en jeukstillende lichaamsoliën, en wordt het in reumabehandelingen verwerkt voor het verlichten van ontsteking en reumapijn. Mierenzuur wordt ook gebruikt bij de inkuiling van gewassen om ze tijdens de winter te bewaren.

1Bhat et al., International Journal of Dermatology 2001, 40, 415-419.

Mylan

Je gaat weg Endwarts.be

Als u op "Doorgaan" klikt, laat deze Mylani-website dan over aan een website van derden die als enige verantwoordelijk is voor de inhoud ervan.