De geschiedenis van EndWarts<sup>®</sup> – hoe het begon | EndWarts.be

Astrid, de voetverzorgster die genoeg had van wratten en haar eigen behandeling tegen wratten ontdekte.

Astrid Agholme, een medische voetverzorgster in Zweden, kreeg een jaar of twintig geleden een idee dat tot de ontdekking van een nieuwe behandeling tegen wratten leidde. Ze nam er een patent op en verkreeg een CE-markering als medisch apparaat. Haar product, EndWarts® PEN, wordt nu in verscheidene Europese landen verkocht.

Wratten zijn voor veel mensen een groot probleem. Mensen die eraan lijden kunnen ofwel een kliniek opzoeken, ofwel een middel vinden dat ze zelf kunnen toepassen. Veel voetverzorgers zoals Astrid vinden hardnekkige wratten een zware opgave.  

Astrid had in haar praktijk al jarenlang verschillende methoden gebruikt, waaronder bevriezen. Maar ze vond bevriezen een dure, pijnlijke en weinig doeltreffende manier om de wratten van haar patiënten te verwijderen. En ze kon haar patiënten met geen enkele andere bestaande behandeling tegen wratten helpen.  

Geïnspireerd door een patiënt

Geïnspireerd door een van haar patiënten kwam Astrid op het idee om een ander soort behandeling te ontwikkelen. De patiënt had een hardnekkige voetwrat die zelfs na herhaalde behandelingen met bevriezen niet verdween.

Astrid probeerde alle methoden die ze kende maar vond niets dat een bevredigend resultaat gaf. Ze besefte dat ze in nieuwe richtingen moest denken. Ze kreeg een idee en ontwikkelde haar eigen oplossing. Toen de patiënt terugkwam, probeerde ze haar nieuwe behandeling. Twee weken later begon de wrat te verschrompelen. Na nog enkele behandelingen was ze volledig verdwenen – en ze is nooit teruggekomen!

Astrid heeft inmiddels duizenden patiënten behandeld. Ze heeft in haar praktijk met EndWarts® PEN naar schatting 60.000 wratten verwijderd.

EndwartsPen

Wratten verwijderen

Het is belangrijk dat je wratten verwijdert zodra ze verschijnen. Hoe kan ik mijn wratten behandelen?

Wratten verwijderen

Wratten verwijderen met mierenzuur

Het is aangetoond dat mierenzuur meer dan 9 op 10 wratten verwijdert. Hoe werkt het en wie kan het gebruiken?

Mierenzuur
Mylan

Je gaat weg Endwarts.be

Als u op "Doorgaan" klikt, laat deze Mylani-website dan over aan een website van derden die als enige verantwoordelijk is voor de inhoud ervan.