Behandeling wratten met EndWarts<sup>®</sup> PEN

EndWarts® PEN, doeltreffende wrattenbehandeling

Wratten behandelen is heel eenvoudig met EndWarts® PEN: de oplossing wekelijks aanbrengen duurt slechts enkele seconden. De handige penapplicator bevat een krachtige mierenzuuroplossing en is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de gebruikersbehoeften. 

De gebruiksvriendelijke pen heeft een driehoekige grip waardoor u het product met vaste hand kunt aanbrengen, en dankzij het unieke ontwerp geeft het tipje van de pen automatisch de juiste hoeveelheid vrij. Omdat het mierenzuur onmiddellijk door de wrat geabsorbeerd wordt, kunt u direct na de behandeling sokken aantrekken of in bad gaan.  

Indien correct gebruikt, veroorzaakt EndWarts® PEN geen infecties en laat het geen littekens na.

Zo gebruikt u EndWarts® PEN

Om een wrat te verwijderen volgt u deze eenvoudige stappen:

1.Verwijder de kindveilige dop

2.Houd het tipje van de pen gedurende een seconde zachtjes tegen de wrat gedrukt. Herhaal dit één keer

Klaar! Herhaal deze behandeling één keer per week tot de wrat volledig verdwenen is.

Bewaar de penapplicator te allen tijde uit het zicht en buiten het bereik van kinderen!

EndWarts® PEN kan gebruikt worden op handen, voeten, ellebogen en knieën

EndWarts® PEN kan gebruikt worden voor de behandeling van wratten op handen, voeten, ellebogen en knieën. De mierenzuuroplossing droogt de wrat uit vanaf de wortels, waardoor het lichaam haar zachtjes afstoot. Doorgaans verdwijnen wratten volledig na 4 à 5 behandelingen1.

Vermijd zo veel mogelijk contact van de oplossing met de zone rond de wrat. Mierenzuur is immers bijtend en kan de gezonde huid beschadigen. Let hier vooral op als u de oplossing aanbrengt op dunne huid, bijvoorbeeld bij kinderen of op de rug van de hand.

EndWarts® PEN is geschikt voor gebruik bij kleine kinderen

EndWarts® PEN kan gebruikt worden voor het hele gezin, ook bij kinderen. Het is makkelijk aan te brengen en doet geen pijn als u het correct gebruikt. Omdat de oplossing onmiddellijk opdroogt, kan uw kind meteen na de behandeling sokken aantrekken, verder spelen, in bad gaan of gaan zwemmen. De behandeling is zeer praktisch. Noch u noch uw kind hoeft er uw/zijn bezigheden voor te onderbreken. 

Behandeling van kinderen jonger dan 4 jaar 

Raadpleeg de behandelende arts of pediater vooraleer u wratten begint te behandelen bij kinderen jonger dan 4 jaar met de EndWarts® PEN. De dosis moet in dat geval verlaagd worden.  Meer lezen over de behandeling van kinderen jonger dan 4 jaar

Behandeling van diabetici

Diabetici mogen EndWarts® PEN enkel gebruiken op wratten op gezonde huid (onbeschadigde huid die niet aangetast is door diabetesgerelateerde aandoeningen) en dienen daarbij extra voorzichtig te werk te gaan. Raadpleeg zeker een arts als u problemen ondervindt bij de behandeling.

Meer over EndWarts® PEN

Gebruik EndWarts® PEN niet meer dan één keer per week tot de wrat verdwenen is. U kunt meerdere wratten tegelijk behandelen. De pen bevat genoeg mierenzuur voor ongeveer 30 behandelingen. Omdat virussen niet kunnen overleven in de oplossing, kunnen meerdere gezinsleden dezelfde pen gebruiken. Maar als u twee of meer wratten heeft die behandeld moeten worden, heeft het geen zin de pen te delen.

Schroef de kindvriendelijke dop na elk gebruik terug op de pen en bewaar EndWarts® PEN met de tip naar beneden om te voorkomen dat de pen uitdroogt voor de vervaldatum. Lees hier meer over hoe u EndWarts® PEN gebruikt.

Bewaar de penapplicator te allen tijde uit het zicht en buiten het bereik van kinderen.

1Bhat et al., International Journal of Dermatology 2001, 40, 415-419.

EndwartsPen

EndWarts® PEN – Een doeltreffende oplossing

EndWarts® is een doeltreffende oplossing om zelf wratten op handen, voeten ellebogen en knieën te verwijderen.

Meer lezen over EndWarts® Pen

Waar kan ik EndWarts® PEN kopen?

EndWarts® PEN is verkrijgbaar bij uw apotheker.

Mylan

Je gaat weg Endwarts.be

Als u op "Doorgaan" klikt, laat deze Mylani-website dan over aan een website van derden die als enige verantwoordelijk is voor de inhoud ervan.